Stroopwafelactie

Vanaf maandag 15 april beginnen wij met onze stroopwafelactie in samenwerking met Markus & Markus Stroopwafels. Daar kunnen wij de stroopwafels tegen een voordelige prijs inkopen zodat we een groot deel van de opbrengst al direct kunnen reserveren voor het aanschaffen van nieuwe materialen.

Wij hopen dat iedereen (weer) meedoet met deze smakelijke actie.

Maar er valt ook wat te winnen. De stroopwafelverkoper die het hoogste bedrag ophaalt met de verkoop verdient een leuke prijs. Dus doe goed je best!

 

De pakjes stroopwafels kosten € 3,00 per pakje Als speciale actie verkopen wij ook 3 pakjes stroopwafels met een zak koekkruimels voor € 10,00. Of 3 zakjes koekkruimels voor € 3,--.

Probeer zoveel mogelijk stroopwafels te verkopen aan familie, buren en/of vrienden.

Op de verkooplijst kunnen de namen en adressen van de kopers met de aantallen worden ingevuld. Vergeet niet om je eigen naam te vermelden op de lijst.

 

Let op! Het is belangrijk dat de verkooplijst op tijd wordt ingeleverd. De verkooplijsten moet je vóór zaterdag 18 mei inleveren bij de leiding of op het adres: De Waterloop 33 in Leerdam.

En is je lijst vol maar wil je nog wel doorgaan met verkopen? Op de website staat ook de verkooplijst. Print de verkooplijst uit of vraag een nieuwe lijst aan de leiding tijdens de les.

 

De verkochte stroopwafels/koekkruimels kunnen opgehaald worden op vrijdag 31 mei tussen 19.00 – 20.30 uur op het adres: De Waterloop 33 in Leerdam.

 

Het geld inleveren vóór vrijdag 14 juni bij de leiding in envelop met je naam erop.

Wij hopen op jullie medewerking zodat deze actie een succes wordt. Mochten er nog vragen zijn horen wij die graag. Stuur een mail naar penningmeester@dssleerdam.nl !!! 

Download
Stroopwafels intekenlijst 2024.pdf
Adobe Acrobat document 169.8 KB