Woensdag 29 juli 2020


Woensdag 1 juli 2020

Een aantal foto's van de eerste binnentraining van de selectie.

 


Buitentraining ivm lockdown corona

Woensdag 3 juni.

Foto's van woensdag 27 mei.

Foto's van de eerste buitentraining op 12 en 13 mei. 


Onderlinge wedstrijden

Ruim 70 deelnemers deden mee aan Onderlinge Wedstrijden

Zaterdag 15 februari 2020 stond bij gymvereniging D.S.S. Leerdam in het teken van haar jaarlijkse Onderlinge Wedstrijden. Dit jaar werden ze voor het eerst in het bestaan van DSS gehouden in de gymzaal zodat er niet met toestellen gesjouwd hoefden te worden. In de vroege ochtend werd de gymzaal turn klaar gemaakt zodat er om 9.00 uur begonnen kon worden met de wedstrijden.

De wedstrijd was verdeeld over 3 wedstrijdronden met een prijsuitreiking aan het einde van iedere ronde. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie waren er medailles te vergeven maar voor iedere deelnemer was er een diploma en herinneringsmedaille.

Uitslagen:

Recreanten

Meisjes 2013     

1. Olivia                              

2. Arianne                         

3. Merilyn       

4. Roos 

 

Meisjes 2011/2010               1.. Anna      

2. Fleur                         

3. Nova                            

4. Evy    

 

Selectie:

Verplichte oefenstof        

1. Anouk                        

2. Mirella                            

3. Evi  

Meisjes 2012 plus           

1. Karlijn                 

2. Marinthe                      

3. Jill        

 

 

Meisjes 2009 t/m 2007  

1. Annemiek                      2. Lisa                              3. Timika      

 

 

Jeugd 2/Junior                

1. Evy                                 2. Yvette                            3. Merel     

Meisjes 2012                  1. Lisa                              2. Noa                              3. Julia                

 

 

Meisjes 2006 e.o.            1. Vera                              2. Liv                                3. Sterre                          4. Lise

  

Senior

1. Jiska                            2. Ellis                              3. Demi

Meisjes 2011 plus      

1. Jente

2. Lilly

3. Noa

 Vriendschappelijke wedstrijd

Zaterdag 25 januari 2020 was de vriendschappelijke wedstrijd in Asperen. In het totaal deden 27 deelneemsters van onze vereniging vandaag mee, waarvan de eerste groep al vroeg aanwezig was.

Vier toestellen turnen, balk, vloer, brug en sprong. Daarna de prijsuitreiking van iedere categorie. Er zijn medailles gehaald, maar ook kregen alle turnsters een diploma.

De gouden medaille was voor: Arianne, Karlijn, Anna en Lise.

De zilveren medaille voor: Olivia, Puck, Lilly en Sterre en de bronzen medialle voor Merilyn, Jill, Nova, Annemiek, Evy, Naomi en Lisa.


Uitvoering, D.S.S. de wereld rond.

Zaterdag 16 november 2019 vanaf 13.30 was iedereen welkom in de sporthal van Laco.

De show begon met een praatje van onze voorzitter. Daarna kwamen de instructies van de stewardessen.

Het vliegtuig voor onze wereldreis kon vertrekken.

De peuters en kleuters brachten ons naar het wilde westen. Ze lieten zien wat ze geleerd hebben tijdens de lessen.

Van het wilde westen naar Japan waar de olympische spelen van 2020 worden gehouden. De selectie meiden lieten zien wat ze na veel trainen hebben geleerd. Van Japan gingen we naar België waar de dames van Sportfit een dans lieten zien op het nummer van Abba, waterloo.

Ook gingen we naar landen als Oostenrijk, Brazilië, Frankrijk, Griekenland, de Zuidpool waar de pinguïns wonen, heerlijke pizza eten in Italië, Egypte, Hawaï, Zuid Afrika en we bezochten ook Pipi Langkous in Zweden.

Iedereen had hard geoefend voor de uitvoering en dat was te zien.

Dankzij alle vrijwilligers voor en achter de schermen, de mannen van de toestellenploeg, de leiding, hulpleiding en het bestuur is het een fantastische show geworden. Ook de mannen van DS events die zorgden voor licht en geluid, ook deze keer weer bedankt!

Het zag er weer fantastisch uit.


Samenloop voor Hoop

Vrijdag 4 oktober 2019 om 16:00 werd het startsein gegeven voor de Samenloop voor Hoop, een 24 uur durende wandelestafette. Helaas hebben we begin van de avond een flinke bui gehad maar door de lichtjes, muziek en de aanwezigheid van veel mensen was het een gezellige boel.

Vrijdagavond vond ook de Kaarsenceremonie plaats. Dit was een emotioneel moment waar iedereen even stil stond om elkaar te steunen en mensen te herdenken die overleden zijn of mensen die ziek zijn een extra hart onder de riem te steken. Kaarsen werden aangestoken en de route werd verlicht. Ook 's nachts moest er gelopen worden. Dit kon met een koptelefoon op voor de zogenaamde "silentdisco".

Zaterdag bleef het de hele dag droog.  Naast het lopen waren er op het terrein van Schreuders Sport ook kraampjes, optredens van artiesten en dj's, dansoptredens en de generatieloop. Hierbij mochten kinderen ook 24 minuten meelopen en werden ze beloond met een medaille.

Tijdens de slotceremonie liep de muziekkorps "de Bazuin" voorop en mochten alle deelnemers meelopen. Ook werd bekend gemaakt wat de opbrengst is geworden van deze actie. Leerdam heeft in totaal  € 77.960,00 opgehaald waarvan €750,00 door onze vereniging.

Als vereniging willen we alle deelnemers bedanken voor de vele kilometers die ze hebben gelopen. Ook de donateurs en iedereen die verder heeft bijgedragen hartelijk dank.