Inschrijven

Wij bieden 2 gratis proeflessen. Mail naar info@dssleerdam.nl voor verdere informatie zodat wij ook onze leiding kunnen inlichtiten.

Als u na het bijwonen van 2 proeflessen beslist om lid te worden van onze vereniging kunt u gebruik maken van onderstaand inschrijfformulier. Deze kunt u downloaden, uitprinten, invullen en inleveren bij de leiding. Het inschrijfformulier kunt u ook inleveren bij onze ledenadministratie: Drossaardslaan 33 in Leerdam. Dit formulier is ook te verkrijgen bij de leiding in de gymzaal.

Vergeet niet de bijlage te lezen!

Ook sturen wij elke maand een nieuwsbrief met daarin bestuurlijke mededelingen, wedstrijdverslagen, agenda en andere belangrijke nieuwtjes. Het aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze site.

Download
inschrijfformulier DSS[401].pdf
Adobe Acrobat document 769.5 KB
Download
bijlage info.pdf
Adobe Acrobat document 68.8 KB


Uitschrijven

Als uw kind of u zelf geen lid meer wilt blijven van onze vereniging kunt u zich bij de ledenadministratie uitschrijven op de volgende manieren:

  1. via de mail: info@dssleerdam.nl
  2. via het contactformulier.
  3. telefonisch: bellen met Martine van de Berg (0345-630048).

Hou rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Dit betekent dat u zich 1 maand voor dat de incasso plaatsvind moet afmelden bij de ledenadministratie. Gebeurt dit niet dan bent u ons de contributie voor de volgende periode verschuldigd. Er wordt geen restitutie verleend.          

Ontvangt u onze nieuwsbrief. Dan kunt u klikken op de link onder aan de nieuwsbrief om af te melden.