Peuter-en kleutergym

Kinderen vanaf 2.5 jaar zijn welkom bij onze vereniging.

Wij onderscheiden 2 groepen op vrijdagmiddag. Een groep jongens en meisjes van 2.5 tot 4 jaar (peutergym) en een groep van 4 tot 6 jaar (groep 1 & 2). 

Peuter- & kleutergym biedt een goede aanvulling aan de motorische en mentale ontwikkeling van kinderen.

Hollen, klimmen, klauteren, zwaaien, springen, rollen, gooien en vangen wordt tijdens de les behandelt in de vorm van spelletjes en oefeningen.

Gymnastiek is een goede basis waarbij kinderen op jonge leeftijd in aanmerking komen met sport.

De lessen worden op vrijdagmiddag gegeven. De eerste les is voor de peuters van 15.30 tot 16.15.

Vanaf 16.30 tot 17.30  is de volgende les voor jongens en meisje uit groep 1 & 2.

Bij peuter- & kleutergym komen de kinderen alleen, dus zonder ouders gymmen. De leidster zorgt ervoor dat er voldoende begeleiding is bij de toestellen. Tijdens de eerste 2 lessen mogen ouders wel blijven kijken in de gymzaal.

 

Voor de les begint moet u uw zoon/dochter in de kleedkamer laten wachten totdat de leiding aangeeft dat er naar binnen kan worden gegaan. Dit in verband met de veiligheid omdat tijdens het opzetten van de toestellen de leiding geen zicht heeft op de kinderen.

Op dit moment zit de kleutergroep helaas vol. Daarom hebben wij nu een wachtlijst. Stuur een mail met de gegevens van uw zoon/dochter naar info@dssleerdam.nl. Als er een plekje vrij is sturen wij u een mail.


Even voorstellen........

Hoihoi! Wij zijn (v.l.n.r.) Jiska, Maud en Kitti, maar zo nieuw zullen onze gezichten voor de meesten niet zijn, aangezien twee van ons al elke vrijdag ondersteuning bieden aan Truus. Misschien wel een nieuw gezicht is dat van Jiska, het derde lid van ons leidingteam, al heeft ook Jiska vroeger geholpen bij de peuters en kleuters. Wij hebben in ieder geval heel veel zin om samen de lesuren op de vrijdag te gaan verzorgen! In het dagelijks leven nemen onze opleidingen de meeste tijd in beslag, al zijn wij ook al jaren vaak te vinden in de gymzaal om te assisteren bij lessen op maandag en dinsdag of om zelf te trainen. De gymzaal is dan af en toe ook een tweede huis, omdat we er soms wel heel veel uren doorbrengen per week vanwege de gezelligheid. Wij kijken er dan ook heel erg naar uit om van de vrijdaglessen iedere week een feestje te maken!

Contactgegevens

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan geven wij hier natuurlijk graag een antwoord op.

Je kan ons bereiken op de volgende manieren:

Jiska Schep           +31 6 25254893                  jiska.schep@solcon.nl

Kitti Takács            +31 6 33528635                  kitti.t1211@gmail.com

Maud Nab             +31 6 21946598                  maudnab@hotmail.com