Zaterdag 30 maart, onderlinge wedstrijden

Zaterdag 30 maart stond gymvereniging D.S.S. Leerdam in het teken van haar jaarlijkse onderlinge wedstrijden die gehouden werden in sporthal Berenschot. Ruim 100 deelnemers deden mee.

Voorafgaand aan deze wedstrijden werden door vrijwilligers twee karren met toestellen uit gymzaal noord gehaald omdat de toestellen/materialen in de sporthal niet toereikend zijn.

Om 9.00 uur werd er begonnen met de wedstrijden die verdeeld waren over 4 ronden. Naast recreanten, jongens en selectie lieten ook de jongste leden hun oefeningen zien waarop ze de laatste weken zo hard hadden geoefend. Direct na afloop kregen deze kleuters dan ook hun diploma en herinneringsmedaille. Voor de overige deelnemers stond de prijsuitreiking gepland aan het einde van deze wedstrijddag.

Voordat werd overgegaan op de prijsuitreiking bedankte de voorzitter de vele vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Velen van hen hebben een dubbele functie zoals bestuurslid, leiding en/of jurylid. Zij vroeg dan ook het aanwezige publiek om ook eens als vrijwilliger binnen de vereniging aan de slag te gaan en dan bijvoorbeeld te helpen met wekelijks opzetten van de toestellen in de gymzaal.

Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie waren er medailles te vergeven maar voor iedere deelnemer was er een diploma en herinneringsmedaille.

Na de prijsuitreiking moesten natuurlijk de toestellen weer terug naar de gymzaal en uiteindelijk konden de vrijwilligers om 18.00 uur de deur van de gymzaal achter zich dicht trekken.

 

Uitslagen:

Recreanten

meisjes 2012           meisjes 2011           meisjes 2011/10         meisjes 2010/09

1. Puck                    1. Anna                    1. Noémi                    1. Lotte

2. Dianne                 2. Nova                    2. Lilly                        2. Ilse

3. Jenisha                3. Naomi                  3. Loa                        3. Jitske

4. Fiene

5. Marinthe

 

meisjes 2009           meisjes 2008/07      jeugd                           junior                          jongens

1. Annemiek            1. Joëlle                   1. Sterre                      1. Vera                       1. Eduard

2. Serena                 2. Anna                   2. Rumeysa                 2. Hannah                  2. Leendert

3. Renske                                                3. Julia                                                           3. Thimo

 

 

Selectie

instap D1/D2            pupil 1 /2 D1            jeugd 1 D1/N4             jeugd/junior 5e div     senior 5e divisie

1. Nora                     1. Julia                    1. Evy                          1. Demi                       1. Jiska

2. Anouk                   2. Anna                   2. Merel                       2. Yvette                     2. Olga 

3. Lena                     3. Tamar                                                      3. Liv