In gymzaal Noord in Leerdam werd zaterdag 12 april het tweede meetmoment gehouden voor de jongste selectieturnsters van SV Zijderveld, DOS Vianen en DSS Leerdam. Ruim 30 turnsters lieten op de onderdelen sprong, brug, evenwichtsbalk en vloer keurige oefeningen zien. 

Vanuit de KNGU worden helaas geen wedstrijden georganiseerd voor deze jongste selectieturnsters en dus hebben de drie verenigingen hun handen in een geslagen. Na afloop kregen alle turnsters een diploma en medaille.


Zaterdag 24 maart staat de laatste voorwedstrijd van dit seizoen op de agenda. Helaas kunnen niet alle turnsters (volledig) meedoen.


Zaterdag 9 maart turnden Bibi, Esther, Olivia, Saar en Zahra hun tweede voorwedstrijd van dit seizoen. Ze wonnen als team de zilveren medaille.


Zaterdag 2 maart, een vriendschappelijke wedstrijd in Beesd. Maar liefst 55 turnsters van onze verenigingg deden hieraan mee. De wedstrijd is georganiseerd voor alle recreanten van verschillende verenigingen in onze omgeving. 


In de gymzaal vond zaterdag 10 februari het meetmoment plaats voor de jonge selectieturnsters van DOS Vianen. D.S.S. Leerdam en SV Zijderveld. De turnsters lieten in de gymzaal hun oefeningen op de sprong, balk, brug en vloer zien. Aan het einde kregen ze allemaal hun welverdiende diploma met een herinneringsmedaille.


Pietengym 1 december 2023 ( peuters en kleuters)

Pietengym 4 december 2023 ( recreanten vanaf groep 3 )