Samenloop voor Hoop

Vrijdag 4 oktober om 16:00 werd het startsein gegeven voor de Samenloop voor Hoop, een 24 uur durende wandelestafette. Helaas hebben we begin van de avond een flinke bui gehad maar door de lichtjes, muziek en de aanwezigheid van veel mensen was het een gezellige boel.

Vrijdagavond vond ook de Kaarsenceremonie plaats. Dit was een emotioneel moment waar iedereen even stil stond om elkaar te steunen en mensen te herdenken die overleden zijn of mensen die ziek zijn een extra hart onder de riem te steken. Kaarsen werden aangestoken en de route werd verlicht. Ook 's nachts moest er gelopen worden. Dit kon met een koptelefoon op voor de zogenaamde "silentdisco".

Zaterdag bleef het de hele dag droog.  Naast het lopen waren er op het terrein van Schreuders Sport ook kraampjes, optredens van artiesten en dj's, dansoptredens en de generatieloop. Hierbij mochten kinderen ook 24 minuten meelopen en werden ze beloond met een medaille.

Tijdens de slotceremonie liep de muziekkorps "de Bazuin" voorop en mochten alle deelnemers meelopen. Ook werd bekend gemaakt wat de opbrengst is geworden van deze actie. Leerdam heeft in totaal  € 77.960,00 opgehaald waarvan €750,00 door onze vereniging.

Als vereniging willen we alle deelnemers bedanken voor de vele kilometers die ze hebben gelopen. Ook de donateurs en iedereen die verder heeft bijgedragen hartelijk dank.