Kamp, 22+23 juni 2018

Vrijdag 22 juni vanaf 16.00 waren de kinderen welkom bij het Wilgje in Buren. Eerst op zoek naar de goede tent of blokhut. Daarna de luchtbedden oppompen en de bedden klaarmaken. Toen was het tijd om lekker te spelen op het volleybal- of voetbalveld. Precies om 18.00 was het tijd om te eten. Lekkere pannenkoeken of een broodje knakworst. Daarna moest wel even de vaat gedaan worden.

's Avonds deden we een spel met z'n allen. Intussen werd het kampvuur aangestoken en de marshmallows klaar gezet. De kleinste gingen als eerst naar bed. De grotere kinderen deden toen het donker was nog een spooktocht.

Zaterdagochtend, tijd voor ochtendgymnastiek. Daarna lekker ontbijten. Na het ontbijt even afwassen en daarna alle spullen inpakken.

Om 10:00 was het tijd voor zevenkamp.

Na de lunch was het tijd om te survivallen. Tussen 15:00 en 16:00 konden de kinderen weer opgehaald worden. De meeste kinderen moesten even douchen en omkleden omdat ze toch op een of andere manier te water zijn gegaan.


Avond4daagse 2018

Van maandag t/m donderdag hebben wij als "nieuwe" vereniging voor het eerst met de avond4daagse meegelopen. Onze jeugdleden liepen 5 km en een paar dames de 10 km. Donderdagavond liepen we compleet als groep met onze nieuwe polo's aan. Voorop liep één van onze jeugdleden met de vlag met ons nieuwe logo erop.


9 juni, onderlinge wedstrijd 2018

Zaterdag 9 juni hielden wij in Berenschot de onderlinge wedstrijden. Recreanten en selectieleden namen het op verschillende niveaus tegen elkaar op en lieten het publiek zien wat ze het afgelopen seizoen hebben geleerd. Het was een gezellige wedstrijddag. De kleuters deden voor het eerst mee. Zij ontvingen net als alle deelnemers een diploma en medaille.


Donderdag 8 maart gaf Esmee de laatste lessen aan “haar” jongens. Zij gaat voor een half jaar naar Zuid-Afrika om daar een sportproject (Sport’s Mee!) op te zetten. Door de ouders van de jongens is een bedrag opgehaald en ook namens D.S.S. ontving zij een bedrag voor het project.
Wij wensen Esmee heel veel succes!