Seizoen 2014-2015

Vossenjacht 24 april

Vrijdagavond 24 april om 19.00 uur was het gezellig druk in Leerdam-Oost, want het jeugdbestuur van Spirit organiseerde een vossenjacht.


26 Kinderen gingen onder leiding van Ellis, Julia, Martine, Anita en Olga op zoek naar vossen. En als ze die gevonden hadden moesten ze steeds een opdracht doen, zoals een liedje van K3 zingen, touwtje springen, hindernisbaantje in de speeltuin en een yell verzinnen. Als dat goed gedaan was, kregen ze een letter. En met die letters moest dan weer een woord gemaakt worden.


Toen alle vossen (met dank aan Bennart, Jiska, Fleur, Marin, Kayenta, Ans, Danique en Romé en Anissa) gevonden waren ging iedereen terug naar het beginpunt Maranatha. Daar was er limonade en wat lekkers. Alle groepjes lieten hun yell horen. Omdat alle kinderen het woord, koopavond, hadden geraden was er voor allemaal een vossenjachtdiploma.


Om 21.00 uur was de vossenjacht afgelopen.


Paasfeest 4 april 2015

Zaterdagmiddag 4 april kwamen ruim 30 kinderen naar gymzaal Noord want het was weer tijd voor het Paasfeest.

Er waren heel veel chocolade eieren, haasjes en lollies te verdienen met spelletjes als rekstok hangen, glijbaan glijden, zaklopen, hoepeldans, balk lopen en nog veel meer.


Halverwege was het tijd om uit te rusten met limonade en daarna ging het weer verder met hindernisbaan en wandrek hangen. Aan het eind kreeg iedereen een grote paashaas mee naar huis.


Het was weer een geslaagde middag. Cheyenne en Marin: bedank voor het helpen!


Bowlen 23 januari 2015

Vrijdagavond 23 januari hebben we gezellig gebowld.

Het was weer heel gezellig, met 1 winnaar en 3 winnaressen!


Sinterklaas 28 nov 2014

Vrijdag 28 november kwam Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten weer naar Spirit.

Zo’n 30 kinderen kwamen om 18.30 uur naar Maranatha. Daar gingen ze eerst knutselen; een stoomboot kleuren en daarna een bekertje erachter plakken. Hierdoor kon iedereen aan het eind heel makkelijk alle pepernoten mee naar huis nemen.

Er werd natuurlijk gezongen en een dansje geoefend door Anna samen met de Danspiet.

Ook was er voor iedereen wat te drinken. De Pieten deden enthousiast mee en toen Sinterklaas kwam ging hij uit zijn grote boek voorlezen. Daarna moest hij al weer naar het volgende adres, maar er was voor iedereen een cadeau.

De Danspiet ging zelfs bij een van de kinderen in het vriendinnenboekje schrijven.

Om 20.00 uur was het al weer afgelopen.

Iedereen bedankt voor het helpen: Bennart, Nadine, Cees, Anna, Irina, Ellis, Amber, Jiska, Cheyenne, Danique, Noémi


Tot volgend jaar.