Zaterdag 8 februari

Vandaag was de eerste voorwedstrijd instap D2 in Oudewater.

Evi en Mirella konden vandaag in een deelnemersveld van 22 turnsters laten zien wat ze geleerd hebben.

Het duo begon op de vloer, waar ze mooie oefeningen wisten neer te zetten. De kop was eraf!

Na een lange tijd wachten mochten de meiden door naar sprong. De handstand platval die ze lieten zien ging goed.

Op naar de brug. Mirella liet haar oefening zien waar de jury weinig werk aan had. Evi had vandaag zoveel vaart met de buikdraai waardoor zij helaas doorgeschoten is en dit als val gejureerd moet worden.

Als laatste onderdeel de balk, niet heel ideaal want het blijft een spannend onderdeel. Mirella mocht als eerste en ook hier wist ze de hoogste score te halen. Evi had haar geluksdag zoals ze zelf zei want ook zij bleef op de balk met haar koprol.

Mirella kreeg deze dag goud mee naar huis en in het sterke deelnemersveld was er een mooie 9e plaats voor Evi.

Zaterdag 23 november 2019

Zaterdag 23 november was de eerste wedstrijd van dit seizoen.

Een aantal meiden van de selectie moesten zo kort na de uitvoering hun eerste wedstrijd turnen.
In de eerste ronde moest Lena (pupil 1/D1) beginnen op de balk. Ze was zenuwachtig en dat was te zien in haar oefening. Ze liet wel een hele mooie oefening op vloer zien. Dit was de eerste keer op muziek en op een vierkante vloer. Ze haalde een mooie 11e plaats.  Anouk was vandaag helaas niet aanwezig vanwege een blessure.
In de tweede ronde turnde Nayara (jeugd 1/D1) voor het eerst op het onderdeel Pegasus.

Op de balk liet ze een heel mooi boogje. Zij behaalde de 7e plaats.
In de laatste ronde turnde Sara, Evy en Merel (jeugd 2/4e divisie) voor het eerst in de keuze oefenstof.

Erg spannend en veel leermomenten. Toch haalde Evy de gouden medaille en Merel de bronzen medaille voor haar 4e plaats. Sara werd 9e. Elke was niet aanwezig vanwege een blessure.

Zaterdag 28 maart is de tweede wedstrijd voor deze meiden.

Nadine, bedankt voor het jureren!