7 februari 2e voorwedstrijd D1 + keuze


Maud Nab mocht de spits afbijten in de categorie Jeugd 2 supplement G. Ze behaalde het hoogste resultaat van alle deelneemster op vloer door een keurige vloeroefening op muziek. Helaas had ze pech op de brug door een blaar op haar hand die nog niet genezen was. Ondanks een grote wiebel bleef ze op de balk staan en ze sprong een mooie overslag over de pegasus. Maud werd 9e.


In ronde twee kwamen Madelief Mekenkamp, categorie Jeugd 1 D1, Fleur de Leeuw en Jiska Schep, categorie Junior F, in actie. Madelief begon op brug waar ze een mooie oefening liet zien en ook op de balk bleef ze keurig staan. Ook Jiska bleef op de balk staan. Helaas lukte bij Fleur de radslag niet maar de hele pirouette voerde ze foutloos uit. Jiska en Fleur turnden allebei een nette brugoefening. Op vloer lukte niet alle onderdelen maar overall voerde ze alle drie een mooie oefening uit. Op sprong liggen nog wat verbeterpunten. Madelief eindige als 19e, Jiska werd 6e en Fleur 10e.


In de laatste ronde mochten Yvette Alting, Jasmijn Westein en Manon Havelaar, categorie pupil 1 D1, aan hun wedstrijd beginnen. Alle drie lieten ze een nette brugoefening zien zonder fouten. Op balk turnde ze een radslag en handstand. Helaas lukte de radslag bij Manon net niet. Op vloer lieten alle drie de Spirit turnsters een mooie oefening zien op muziek waarin alle onderdelen lukte. Als laatste sprongen ze een overslag over de kast en een salto voorover bij het toestel sprong. Yvette eindige als 7e, Jasmijn werd 8e en Manon 22e.


We kunnen terug kijken op een mooie wedstrijddag.

Madelief, Rosa(niet in actie geweest) en Maud                            Manon,Jasmijn en Yvette

Jiska en Fleur
Jiska en Fleur