24 mei regiokampioenschap Divisie 5 + D2 in Amsterdam

Spirit heeft afgelopen zaterdag met zes turnsters meegedaan aan het Regiokampioenschap Divisie 5 + D2. Zij hadden zich hiervoor geplaatst na 2 voorwedstrijden in het Rayon Rivierenland.

 

Vijf turnsters deden het zaterdag zo goed dat ze zich plaatsten voor het Districtkampioenschap. Dit wordt gehouden op 14 juni in Amsterdam.

 

Bij de categorie Jeugd 1 D2 won Rosa Schrijvers met 49,042 punten een bronzen medaille en hiermee ook een plaats op het Districtskampioenschap. Maud Nab, net terug van een blessure, werd in deze categorie 18e en plaatste zich helaas niet voor het Districtkampioenschap.

 

Manon Havelaar deed mee in de categorie Instap D2. Zij turnde een goede wedstrijd op alle toestellen. Zij eindigde als 10e en ging daarmee door naar het Districtkampioenschap.

 

Demi v.d. Berg en Olin Ykelenstam deden mee bij Pupil 1 D2. Demi haar 2e sprong lukt niet helemaal goed. Zij werd uiteindelijk 6e en kwam 75 honderdste tekort voor een medaille. Olin turnde drie keurige toestellen, maar viel helaas twee keer van de balk. Zij werd 10e. Beide meisjes zijn hiermee door naar het Districtkampioenschap.

 

Jiska Schep turnde bij jeugd supplement G een goede wedstrijd. Ze eindigde op een 13 plaats, net in de bovenste helft en is daarmee ook door naar het Districtkampioenschap.

 

Goed gedaan allemaal!

Jiska, Olin, Demi, Manon, Rosa, en maud
Jiska, Olin, Demi, Manon, Rosa, en maud