14 maart 2e voorwedstrijd D1 + keuze

4 x Prijs voor Spirit

Een aantal selectie turnsters van Spirit turnde afgelopen zaterdag hun 2e voorwedstrijd in Hooglanderveen en 4 van hen behaalden een podiumplaats.


Dakota Savelsbergh en Famke Vennema turnden hun wedstrijd bij Instap D1. Dakota turnde en vlekkeloze wedstrijd met een eerste plaats bij sprong en balk. Ze won met ruim 2 punten verschil op de overige deelneemsters een keurige 1e prijs! Famke viel helaas met de koprol van de balk, maar turnde zich net als in de vorige wedstrijd naar een mooie 3e prijs.


Bij Senioren E turnde Ellis Meijdam een nette wedstrijd en werd 2e.


Bij Senioren F deden Olga Donker en Amber Teijgeler mee. Olga had een val van de balk, maar won toch heel goed de 3e prijs. Amber had een weigering bij sprong wat haar 1 punt aftrek kostte. Amber werd 5e, ze had 0,025 punten te weinig voor een podiumplaats.


Bij Jeugd 2G had Rosa Schrijvers een hoge klassering op brug en werd Maud Nab weer eerste op vloer. Rosa eindigde als 7e en Maud werd 11e.


Bij Pupil 2 had Demi v.d. Berg deze wedstrijd haar zenuwen niet helemaal onder controle en maakte daardoor wat slordigheidsfoutjes, waaronder 2 vallen van de balk. Demi is 13e geworden.


Dakota, Famke, Yvette, Ellis en Olga zijn na 2 voorwedstrijden zeker van kwalificatie voor de Regiofinale. Voor de overige turnsters is het nog afwachten.

Amber, Maud, Ellis, Olga, Dakota, famke en Demi
Amber, Maud, Ellis, Olga, Dakota, famke en Demi
Ellis 2e prijs
Ellis 2e prijs
1e prijs voor Dakota en de 3e prijs voor Famke
1e prijs voor Dakota en de 3e prijs voor Famke