10 juni District finale D1 en D2 in Amsterdam

Vandaag de allerlaatste wedstrijd van Spirit.

Julia mocht al vroeg beginnen in Amsterdam en heeft een goede wedstrijd laten zien. Waardoor zij een hele mooie 8e plaats heeft weten te behalen.......een super prestatie !

 

Elke mocht in ronde 2 aan de slag en die heeft haar beste wedstrijd van het seizoen laten zien! Helaas was er een verrassend laag balk cijfer doordat ze een draai vergeten zou zijn, helaas is dit het hele seizoen nog niet geconstateerd(ook niet op wedstrijden) wat haar dus 2 volle punten heeft gekost.

 


Wauw, Jasmijn wint brons op het district!

 

En dan zit het seizoen erop.... Yvette en Jasmijn... met gezelschap en assistentie van Manon hebben het geslaagde seizoen afgesloten.

Vol zenuwen begonnen de dames aan de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat Jasmijn mee ging voor een podiumplaats. Vandaag was het ook haar laatste wedstrijd in het turnen bij ons, helaas gaat zij ....door verhuizing...ons verlaten. En dan ook nog eens met een medaille op het district naar huis. Wij hebben genoten van je laatste wedstrijd.

Yvette had vandaag een val bij balk, en haar super stutt rol tot handstand ging vandaag helaas de verkeerde kant op. Zij werd 17e.

Wat was het weer een gezellig en succesvol seizoen, mooie wedstrijden gezien... gezelligheid met elkaar en ook nog medailles mee naar huis. Op naar het nieuwe seizoen.