Corona richtlijnen

Tijdens de persconferentie van dinsdag 2 november werd bekend gemaakt dat vanaf zaterdag 6 november de maatregelen aangescherpt worden. Dit houdt in een verplichte controle van het coronatoegangsbewijs bij de ingang van de gymzaal voor sporters en ouders vanaf 18 jaar. 

Als bestuur hebben wij gekeken of dit haalbaar is. Omdat onze vereniging werkt met vrijwilligers is het onmogelijk om een controle bij de ingang van de gymzaal te houden.

Wij hebben daarom besloten om vanaf maandag 8 november geen ouders meer binnen te laten in de sportaccommodatie. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van uw kind(eren).

Dus vanaf aankomende maandag:

 ·      Laat uw kind(eren) in sportkleding komen naar de training: bijvoorbeeld in je turnpakje met daarover heen een          trainingsbroek/ legging en vest/trui.

·       Laat uw kind(eren) zoveel mogelijk alleen naar de trainingen komen. Kunnen zij niet alleen komen, kom dan             maximaal 5 minuten van te voren en ga zo snel mogelijk weer naar huis. .

·       Direct na de les halen de ouders/verzorgers de kinderen buiten op. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk       is. De peuters en kleuters worden door de leiding buiten gebracht. 

Onze leden ouder dan 18 jaar zijn verplicht een coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst van onze gymzaal.

 

Verder gelden ook nog de basisregels:

  • Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD.
  • Bent u positief getest? Blijf dan thuis. 
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.