District finale  4 juni in Amsterdam

Mooie resultaten voor de spirit meisjes op de District Finale in Amsterdam! Hier plaatsen de beste 28 turnsters van Midden Nederland zich.....het hoogst haalbare in het niveau D1/D2.

 

Elke Middelkoop (instap D1) liet een mooie wedstrijd zien op alle 4 de toestellen ....met zelfs een 5e plaats op balk (13.900) Elke eindigde op een prachtige 9e plaats in het sterke deelnemerveld, waar de meeste turnsters toch heel wat meer trainings uren maken!!

Voor Sara Vonk (instap D2) begon haar wedstrijd op balk niet helemaal naar wens.....maar op de overige drie toestellen heeft ze optimaal geturnd met een 6e plaats voor haar vloeroefening (13.400)....wat haar een mooie 19e plaats opleverde!!

 

In de tweede ronde was het de beurt aan Famke Vennema ( pupil1D1). Famke turnt het hele seizoen al boven in het klassement mee, en ook nu liet ze op alle toestellen nette afgewerkte oefeningen zien.

Dit goede resultaat leverde haar een 8e plaats op! Het wedstrijd seizoen zit er met deze mooie finale er op voor de selectie turnsters!!