Zaterdag 20 januari, 3/4 kamp 2018

Na wekenlang oefenen deden 7 teams mee aan de 3/4 kamp van Rayon Rivierenland. De wedstrijd werd gehouden in sporthal Berenschot. Dit was omdat DSS Leerdam de gastvereniging was. Om 9.30 begon de wedstrijd. Voor die tijd moesten alle vrijwilliger, leiding en bestuur alle toestellen klaarzetten. Ook kregen de juryleden de laatste instructies.

In ronde 1 begonnen 2 teams van DSS Leerdam op de onderdelen, lange mat, brug ongelijk en de evenwichtsbalk.

Omdat er nog meer groepen in hun categorie turnden moesten ze een ronde wachten op de uitslag.

In ronde 2 turnde nog 1 team van onze vereniging. Nadat de telcommissie alle cijfers hadden ingevoerd in de computer, was het tijd voor de prijsuitreiking. DSS 4 werd tweede en DSS 5 en 6 werden derde. Voor alle turnsters was er een mooie medaille.

In de laatste ronde turnden 4 groepen van DSS waaronder 2 jongensgroepen.  Zij turnden als DSS 2 en 3 op de onderdelen, rekstok, brug gelijk en lange mat. Zij behaalden in beide categorieën de eerste plaats. DSS 1 deed mee in de oudste leeftijdcategorie. Vera, Hannah, Dana, Jette en Maud turnden op 4 onderdelen naar de derde plaats. Naast brug ongelijk, lange mat en de evenwichtsbalk, lieten zij de sprong zien op de minitramp. Ook DSS 7 turnden op 4 onderdelen. Zij werden eerste in hun categorie.

Ronde 1

Ronde 2

Ronde 3